Team wedstrijd in de Oude Rijn

team.jpg - 100.79 Kb

Afgelopen zaterdag 23 april heeft Team Moordrecht meegedaan aan de Regiowedstrijd, georganiseerd door Hengelsportvereniging Waddinxveen, onder de bezielende leiding van Rinus Reichard. Er waren 5 vakken van 20 man, verdeeld over verschillende stukken van de Oude Rijn. 2 Vakken te Nieuwerbrug, 1 vak nabij de Wierickerschans, 1 vak nabij de IJsbaan te Zwammerdam en 1 vak in Alphen aan den Rijn (“witte hek”). Met 104 man en 10 teams, waren we uiteraard extra gemotiveerd om een goede prestatie neer te zetten en dit is boven verwachting uitgepakt.

Het Team bestond uit Ron Hofland, Koos van Herk, John van Uunen, Berry Poeze en Erik Faas. Hans Speulman was dit maal reserve.

Met 4 man in de prijzen, met zelfs een mooie vakoverwinning voor Ron en slechts 21 klassementspunten, zijn we toch wel een beetje boven onszelf uitgestegen en uiteraard trots. Iedereen heeft in zijn vak het maximale uit zijn stek gehaald. Het was met de feeder te doen en daarop hebben we ons ook geconcentreerd. Als voer hebben we een mix gebruikt van Verpa Feeder Geel en UK Bream, met een enkele additief en wat Black Magic om het voer iets meer werking te geven en donkerder te maken.

Deze prestatie geeft ons weer een lekkere boost.

Rest me nog om Rinus en zijn mannen te bedankten voor de perfecte organisatie van deze Regiowedstrijd. Een verslag en de volledige uitslag kunt u vinden op www.nogwatgevangen.nl


Met vriendelijke groet,
Erik Faas, teamlid Team Moordrecht en Teamcaptain voor deze wedstrijd.