Derde trainingsdag

wk feeder 25.jpg - 109.09 Kb

We zijn nu halverwege de week met de wedstrijd komend weekend in het vooruitzicht. De eerste dagen is aftasten, acclimatiseren en wennen aan je teamgenoten. Na de grote Preston wedstrijd een paar weken terug wisten we een beetje wat we konden verwachten.


wk feeder 26.jpg - 55.65 Kbwk feeder 27.jpg - 70.45 Kb

De eerste dagen staan ook in het teken van het op orde brengen van het materiaal en inschatten van de concurrentie. Een geluk bij een ongeluk is dat we in het zelfde hotel zitten als de Engelsen en dat is altijd een voordeel. Je weet maar nooit wat je van hen te horen krijgt. Natuurlijk, het zijn de grootste favorieten, maar ook deels onze vismaten.


wk feeder 28.jpg - 47.27 Kbwk feeder 29.jpg - 77.56 Kb

De weersomstandigheden vliegen alle kanten op in Novi Sad. Regen , zon,wind en wat al niet meer. Een nat pak is zo gehaald of het nu gewenst is of niet. Zo ging Arnout vrijwillig te water om te kijken hoe het bodemverloop was en het schijnt dat ze hem bij de Roemeense grens weer terug gestuurd hebben richting Novi Sad. Zeker een Snelle Jelle gegeten?

wk feeder 6.jpg - 76.09 Kb

De vis die we kunnen verwachten zijn over het algemeen klein zijn. Wat zonnebaarsjes, bliekjes en lokale soorten. We zullen de komende dagen zien wie dit goed onder de knie krijgt en wie komende zaterdag gaan starten. Dit is altijd weer een moeilijke beslissing voor coach Jan van Schendel. Maar een man met zijn kennis en ervaring zal hier een wijs besluit over gaan nemen. We wachten het af.


wk feeder 30.jpg - 65.03 Kbwk feeder 31.jpg - 88.55 Kb