Succesvolle feederworkshop bij HSV de Sportvisser te Noordwijk

Toen deze workshop op de agenda werd gezet bij de HSV De sportvisser uit Noordwijk had men niet verwacht dat er zo veel belangstelling voor was. Met ruim 80 belangstellenden zat het fraaie verenigingsgebouw aan zee propvol en elke stoel was bezet. De vissers kwamen niet alleen uit de omgeving Noordwijk maar er waren ook mensen uit Nieuwkoop, Den Haag, Leidschendam en Moordrecht.


noordwijk1.jpg - 121.93 Kb

Na het openingswoord van de commissie binnenwater nam Geert Pakvis het woord en gaf tekst en uitleg over de diverse kleur- en smaakstoffen en vertelde hij uitgebreid over de diverse produkten die bij Verpa/Geers van de band af lopen. Tevens kwam het onderwerp "Leem" aan bod en werd er uitgelegd hoe en wanneer we dit produkt kunnen gebruiken. tijdens en na Geerts verhaal kwamen er veel vragen uit de zaal en men is een hoop wijzer geworden.


noordwijk2.jpg - 118.25 Kb

Na Geert kwam de kersverse Nederlands kampioen Feedervissen aan het woord. Peter v/d Willik is zijn naam en hij vertelde over zijn nieuwe feeders die hij heeft ontwikkeld en die eind 2015 op de markt gaan komen. De nieuwe hengels zijn echte topstokken met een prachtige actie en worden geleverd met 5 extra toppen. Nieuw in zijn assortiment was een schepnetsteel die naar zeggen onverwoestbaar is. Na zijn demonstratie van de spullen vroeg men hem het hemd van het lijf betreffende techniek en tactiek die belangrijk zijn bij het feedervissen.


noordwijk3.jpg - 141.64 Kb

Na afloop kon iedereen de hengels in de handen nemen of aan het voer ruiken en de vragen stellen die ze vergeten waren. Als u denkt: "jammer, hier had ik graag bij willen zijn". U bent van harte welkom bij de Open Deur dagen op 28, 29 en 30 december op de fabiek van Verpa/Geers. Hier komt Peter ook weer en tevens zijn de spullen van Preston en Daiwa te bewonderen. Het adres is Zwartendijk 52A, 2671 LL Naaldwijk.


noordwijk4.jpg - 114.65 Kb