Koos en Ron van Team Moordrecht winnen wedstrijd in Baal (Bel)

baal2.jpg - 269.74 Kb

5 mei j.l. vond de invitatiewedstrijd van Wout van Leeuwen plaats, traditiegetrouw in Baal. Met 16 koppels zaten we rond deze vissenkom, vol met vis, om het materiaal te testen. 16 koppels was wel wat veel maar maakte het wel gezellig. In Nederland was het in de ochtend bar slecht weer en daar kregen we tijdens het vissen ook een staartje van mee. Wind en regen zorgde ervoor dat de ochtend sessie wat tegenviel en de hoogste vangst lag rond de 35 kg. Na de lunch ( uiteraard bestaande uit kip, patat en kerriesaus) druppelde de buien nog wat na maar daarna werd het weer rustiger en was het heerlijk langs de waterkant.


img_0485.jpg - 2.68 Mbbaal1.jpg - 587.75 Kb

De vangsten werden daarom in de middag wat beter en vooral bij Koos en Ron van Team Moordrecht. Met een matige ochtend sessie van 17 kg kregen zij de vis er goed op en werden eindwinnaar met 78 kg. Het was erg spannend want er eindigden 4 koppels in de 70 kg. Tweede werd het koppel Den Boef/Oudenhuijsen en derde Vader en Zoon Frehe. Voor Baal zijn dit niet de gewichten die je daar zou verwachten maar dat heb je niet altijd voor het zeggen.

Tot slot gaat onze dank uit, namens alle deelgenomen vissers, naar Hengelsport Wout van Leeuwen die deze dag mogelijk heeft gemaakt.