Verslag Ring Zevenhuizen 13 september

Zaterdag 13 september vond voor de 52e keer de jaarlijkse "Ring Zevenhuizen" plaats. dit is een wedstrijd tussen verenigingen uit de regio Gouda. Dit is een populaire wedstrijd en er werd door 65 vissers deelgenomen en er werd gevist in de Amstel-Drecht. Het is een wedstrijd voor vereniging teams en individueel. Er werd gevist van 07.30 uur en 11.30 uur. De HSV Moordrecht behoorde ook onder de deelnemers met daarbij een aantal Verpa vissers. Het werd een spannende strijd.

Het team van HSV Moordrecht, bestaande uit: Kees, John, Willem, Erik en Ron. Wisten uiteindelijk de teamwedstrijd te winnen, net voor Vitoge uit Nieuwkoop. Dit is een mooie prestatie en de wisselbeker zal een mooi plekje vinden in de prijzenkast.

Individueel winnaar werd Ron Hofland. Hij zat op A7 en wist vanaf het begin af aan brasem te vangenĀ  tegen de overkant. De eerste twee ving hij met wormen en casters maar daarna ging hij over op boilies en dat was erg succesvol. Hij gebruikte als voer een mix van "Feeder geel" en "Bird food Red". De boilie waar de meeste actie op kwam was de witte chocolade boilie. Andere smaken waren veel minder in trek. Met 10 brasems en 1 zeelt leverde dit hem 16.250 kg op en dit was voldoende voor de vakwinst en tevens eindwinnaar.

Een uitgebreid verslag van deze wedstrijd kunt u lezen op www.nogwatgevangen.nl van Rinus Reichard.


ring zevenhuizen.jpg - 129.69 Kb