Zomercompetitie HSV Moordrecht 2013

prijsuitreiking.jpg - 225.16 Kb

het zal u niet verwonderen dat de vissers van Team Moordrecht ook lid zijn van de H.S.V. Moordrecht en daar hun roots hebben liggen. Al jaren vissen zij de zomercompetitie mee en helpen mee met het organiseren daarvan. HSV Moordrecht heeft ca. 30 wedstrijdvissers die tijdens de zomer de competitie met elkaar aangaan. Er worden tussen april en oktober 17 wedstrijden gevist door de hele regio en van deze 17 tellen de beste 12 voor de einduitslag. Tevens wordt er gevist op punten.

Veel wedstrijden worden gevist in de Oude Rijn, op diverse trajecten maar ook in andere wateren als de Amstel-Drecht, De Gouwe, De Bernisse, De Rotte en het Voorns Kanaal. de wedstrijden zijn op de zaterdag en duren 4 uur, meestal van 7.30 uur tot 11.30 uur. De wedstrijdvissers zijn onderverdeeld in een A en B groep. De beste 10 zitten in A en er is elk jaar een promotie/degradatie systeem.

5 van de 7 leden van Team Moordrecht vissen deze competitie mee en alle 5 zitten zij in de A-groep. Dit jaar behaalde zij erg goede resultaten. Een groot aandeel in deze is uiteraard het voer van Verpa. Regelmatig onderling uitwisselen van ervaringen met de diverse voersoorten en samenstellingen zetten zoden aan de dijk en ook maken we gebruik van de kennis en tips die we krijgen van Geert.


teamgeert.jpg - 698.14 Kb

Van de 17 wedstrijden werden er 9 gewonnen door leden van het Team en drie van hen stonden afgelopen week tijdens de prijsuitreiking op het ereschavot. John van Uunen kreeg de beker met de grote oren en werd 1e, Ron Hofland 2e en Erik Faas 3e. Hans Speulman werd keurig 6e en Koos Van Herk ( die 4 wedstrijden mee kon doen) werd toch nog 8e in de A-groep.

Voor meer informatie en andere zaken kunt u terecht op de website van de vereniging www.hsvmoordrecht.mijnhengelsportvereniging.nl