Super resultaat voor Berry Poeze

 

Zondag 27 oktober werd onder zeer slechte weersomstandigheden de bedrijvenwedstrijd gevist in het Noord-Hollands kanaal bij Akersloot. (windkracht 6 a 7 dwars van rechts over het parkoers). Er deden 40 teams aan mee.

Hier werd aan deelgenomen door Team Moordrecht. Afgelopen jaren stond het Noord-Hollands kanaal garant voor een goed netje vis, echter de laatste 2 jaar wordt het steeds slechter. De geruchten gaan dat de lokale beroepsvisser een behoorlijk gat geslagen heeft in de huidige visstand. In de vakken A en E werd wel redelijk goed vis gevangen, de tussenliggende vakken waren qua vangst zeer bedroevend.

Door ons team werd door 4 man vis aangeboden, 1 bleef zonder aanbeet. Bij 3 teamleden waren dat baarjes en posjes wat wel aangeeft hoe slecht de vangsten in het algemeen waren. Als team eindigden we toch nog op een respectabele 20e plek.

Alleen Berry Poeze, vissend op kantnummer E40, kon goed vis vangen. Hij zat aan het begin van het kanaal en had vol de wind op de flank die uit het Alkmaardermeer blies. Het lukte hem om onder deze barre omstandigheden meer te vangen dan de rest in het vak en met 17.975 kg werd hij eerste in het vak en een 2e plaats in het algemeen klassement bij een deelnemersveld van 200 en dat waren niet de minste vissers. Een top prestatie.

Berry viste met feeder geel/feeder speciaal en vismeel.


berry bedrijvenwedstrijd.jpg - 480.48 Kb

 

Team Moordrecht