5 keer wereldkampioen ALAN SCOTTHORNE sluit zich aan bij Drennan
Drennan International eigenaar Peter Drennan zei: "We zijn verheugd met een advies-en sponsorcontract met Alan. Als een teamlid van Engeland en een unieke 5 keer individueel wereldkampioen, hij is 's werelds meest succesvolle internationale visser. Zijn kennis van vissen in combinatie met onze eigen ontwerp en technische vaardigheden worden een zeer interessante en nieuwe productieve kijk op product ontwikkeling. Alan is een door en door aardige kerel, die is gul met zijn tijd en kennis om andere vissers te helpen, dus hij zal zijn een fantastische ambassadeur zijn voor ons bedrijf. "

Alan : "Ik maakte deel uit van het team van Engeland in 1993, het jaar dat Drennan begon te sponsoren. Door de jaren heen, is de visserij voor het team is al een deel van mijn carrière. Om Drennan te helpen een fantastische vis uitrusting helpen te produceren is een droom die uitkomt, want ik heb er al lang deel van uitgemaakt.

Het ding over het bedrijf is dat ze een breed scala aan te pakken, dus de mogelijkheid om te worden betrokken bij de evolutie van een product, stap voor stap, te produceren om te vissen met prototypes en fine-tunen hen, is een nieuwe en echt spannend. Mijn expertise ligt op het Engels methoden en technieken, zodat de kans om de top Engels tackle bedrijf te komen te mooi was om te missen.

Ongebruikelijk voor een sponsorovereenkomst, ben niet beperkt tot het gebruik van alleen Drennan producten. Ik ben vrij om te gebruiken wat ik wil, dat helpt me te winnen met wedstrijden. Dat laat me vrij om andere producten aan te bevelen en om mensen te helpen vis te vangen. "

Aldus Alan