Goeie vangst!


Zaterdag 11 juni is de jaarlijkse gesponsorde viswedstrijd gehouden, georganiseerd door de Kerk in Nesselande. Er zijn door zestien kinderen bij elkaar 218 vissen gevangen en er is een kleine 800 euro opgehaald. De opbrengst gaat naar het goede doel IJM, International Justice Mission.


nes1.jpg - 112.78 Kb


Het was prachtig visweer. Zestien kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar, waren enthousiast aan het hengelen midden in de wijk Nesselande. Bij de wedstrijd waren mooie prijzen te winnen. Nander Post won de wisselbeker voor het vangen van de langste vis van 20 cm. Veerle Vlaardingerbroek had de meeste lengte aan vis gevangen in de leeftijd van 6-8 jaar en Arjen van Gelder in de leeftijd van 9-12 jaar. Beiden wonnen zij de 1e prijs.IJM is een mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor de afschaffing van de moderne slavernij en mensenhandel.


nes3.jpg - 107.41 Kbnes4.jpg - 97.04 Kb


Deze wedstrijd zou niet zo succesvol geweest zijn zonder de hulp van vismeester Rob, Sportvisserij ZuidWest Nederland, vrijwilligers van HSV Moordrecht en Verpa. Alle vissertjes mochten een mooie prijs uitzoeken en kregen een goodie bag met allerlei leuke hengelsport spulletjes.


nes5.jpg - 83.52 Kb