Prooi voor koppel Reintjes/Verheijen

sprong.png - 672.94 Kblogo verpa.jpg - 569.10 Kb

Op 16 nov 2014 begon de Verpa Geers Barbarian wintercup op de Carpfishery De Sprong te Boxmeer. Dit is een competitie over vijf wedstrijden waar men één wedstrijd mag afschrijven.

Dat de Carpfishery op dit moment een visserij is die steeds meer vissers ontdekken is wel een feit gezien de populariteit van de vijvers in Nederland. Vanaf het voorjaar is deze visserij heel goed te doen met de vaste stok en in de koudere wintermaanden is de feeder een betere optie. Als je denkt dat vissen op een commercial een hele simpele visserij is dan heb je het mis want vooral in de koude maanden is de vis moeilijk te vangen en moet je goed weten op welke manier en met welke techniek er gevist moet worden.


wintercup1.jpg - 28.33 Kb

Deze competitie werd door de organisatie gekozen voor de prachtige Carpfishery De Sprong te Boxmeer. Sinds vorig jaar heeft De Sprong een prachtige kantine op het terrein waar men heerlijk kan lunchen en waar je altijd terecht kunt voor een heerlijke bak koffie ook als je niet vist op de vijver. Deze competitie waren er drie eindprijzen en elke wedstrijd verzorgde Verpa/Geers een aantal dagprijzen. Na de laatste wedstrijd die zondag 15 maart is gevist kon de einduitslag worden opgemaakt en zijn de winnaars bekend. Geert Pakvis van Verpa/Geers wil via deze weg alle deelnemers bedanken voor hun sportieve deelname en feliciteert hij nogmaals alle prijswinnaars. Nadat men kon genieten van een heerlijke bbq aangeboden door Verpa/Geers werd de prijsuitreiking gedaan door meneer Sprong Alain Goverde.


wintercup2.jpg - 31.81 Kb

De eerste drie:

01 Koppel F Reijntjes/S Verheijen (9punten)

02 Koppel T Gerrits/T Slaats (10 punten)

03 Koppel M Goorts/G Broeren (10 punten)


wintercup3.jpg - 38.15 Kb

bron: de witviswereld.nl