Om u op de hoogste te houden van de laatste gebeurtenissen rondom Verpa hier een drietal nieuwtjes:

Geert op bezoek bij MDM hengelport

Onlangs is Geert in Belgie een rondje langs de velden (hengelsportzaken) geweest om te kijken hoe het gaat met de verkoop van de Geers artikelen. Na een wat mindere periode blijk dat Geers lokaas nog steeds "alive and kicking" is en, zoals te zien is in de winkel van o.a. MDM hengelsport van Mevr. Mathijs, volop in de belangstelling staat van de visser. Dit is mede te danken aan de goede samenwerking tussen Verpa en Geers. Op de foto Staan Geert en Mevr. Mathijs samen met de vis cracks Ed Willems en Tuurke.

mdm hengelsport.jpg - 280.77 Kb

 

Herman van Schaaik's vismiddag

Maandagmiddag 3 juni j.l. had ik wat tijd over en ging ik maar eens de Verpa Method feedervoer en de softpellets uit proberen. Deze had ik onlangs van Geert meegekregen om uit testen.

Ik ben gestart om 14.00 uur met de methodfeeder en heb 500 gram Methodfeeder bruin genomen. Daarbij had ik de 8 mm Softpellets van Verpa, te weten de UK Bream en Scopex.

herman5.jpg - 301.21 Kbherman6.jpg - 333.90 Kb

Na eerst met de UK Bream te hebben gevist, waar ik al een 8-tal kruiskarpertjes mee had gevangen,schakelde ik over naar de Scopex. Met deze pellets ving ik achterelkaar 3 spiegelkarpers en een zeelt. In zijn totaliteit had ik om 18.00 uur 15 kruiskarpers, 3 spiegelkarpers en een zeelt.

Helaas moest ik nu stoppen, ik kreeg bezoek. In ieder geval is mij deze middag veel duidelijk geworden. Vissen met dit voer en deze pellets is vissen met plezier.

Groeten,

Herman

herman4.jpg - 506.72 Kb

 

Verpa Geers " voertje van de maand"

Ed willems heeft voor jullie een voertje samengesteld voor kleine vis, voorn en bliekjes, te gebruiken op ondiep water of kantvisserij tot ca 1.50 m diepte.

500 gr Geers Bream Extra

500 gr Geers Voorn Vanille

deze goed mengen en dan door een ultra fijne zeef. de grove bestanddelen die op de zeef blijven liggen kun je weggooien.De kleur van het voer is bruin en het voer pakt mooi.

voor 1 kg voer heb je ongeveer 500 cc water nodig om het voer goed te bevochtigen. Het voer na het bevochtigen nog 2 a 3 keer door een fijne zeef drukken. Hoe vaker door de zeef, hoe luchtiger het voer wordt.

Eventuele toevoeging: 1 eetlepel Verpa gemalen Steranijs.

Veel succes