DIT JAAR WORD DE GRAND NATIONAAL GEORGANISEERD OP D.D. 06-07-08-09 OKT 2011.

DEELNEMERS DIE ALTIJD HEBBEN GEVIST IN DEZE  4- DAAGSE TOPWEDSTRIJD MOETEN REKENING HOUDEN MET DE VOLGENDE MAATREGEL VAN O.A. SPORTVISSERIJ-OOST NEDERLAND.

GEVANGEN BARBEEL TELT ALLEEN MEE ,INDIEN DE DEELNEMER DE VIS SCHEPT IN EEN SCHEPNET VOORZIEN VAN EEN RUBBERCOATING, HET GEEN OOK GELDT VOOR HET BEWAREN EN WEGEN VAN DE GEVANGEN VIS.

IK HEB VEEL CORRESPONDENTIE GEVOERD MET VERENINGEN EN INSTANTIES OVER DEZE MAATREGEL EN IN MIJN LAATSTE TELEFOON GESPREK MET EEN VERTEGENWORDIGER VAN AFD.OOST NEDERLAND IS MIJ DUIDELIJK GEWORDEN DAT MEN NIET AFWIJKT VAN HET INGENOMEN STAND PUNT EN OP HET EIND VAN 2011 WIL MEN DEZE MAATREGEL  EVALUEREN EN EEN EVENTUEEL STANDPUNT HIER OVER WIL INNEMEN. VOOR MEER INFO OVER DE GRAND NATIONAAL KUNT U CONTACT OP NEMEN MET DE ORGANISTOR VAN DIT EVENMENT.

HENK V TIL

0653322075

REACTIE

BESTE HENK IK BEGRIJP NIET WAAROM EEN VIS  DIE ZO IN OPMARS IS EN DAAR MEE ANDERE VIS SOORTEN HET LEVEN MOEILIJK MAAKT ZO IN BESCHERMING GENOMEN WORDT. DE BARBEEL IS TOCH NIET DE VIS DIE VERDWIJNT MAAR JUIST ER EEN DIE ER AAN KOMT. 

G.PAKVIS/VERPA