(onderstaande van  www.matchfishing.nl

Image

 

Tweevoudig Visser van het Jaar Peter v.d. Willik en meervoudig WK ganger Jo Adriolo hebben besloten om samen met Verpa lokvoeders hun kennis en kunde te bundelen in een nieuw op de markt te brengen lokvoer.

Peter v.d. Willik is in met name het vrije hengelcircuit al jaren een zeer prominente visser. In de loop der jaren heeft zo'n beetje alles wat er maar te winnen valt wel een keer gewonnen. De voor Shakespeare uitkomende v.d. Willik gaat nu samen met Verpa een tweetal top lokvoeders op de markt brengen. Het voer is speciaal ontwikkelt voor de feedervissers.

Jo Adriolo geldt in het vaste stokcircuit al jaren als 1 van de topvissers. Is niet weg te slaan uit de top van de Topcompetitie en vist al een jaar of vijf in het WK Team klassiekhengelen dat onder leiding van coach Jan van Schendel probeert om de titel te pakken.
De door Jo opgedane kennis en zijn ervaring met lokvoer is gebundeld in de ontwikkeling door Verpa van 5 lokvoeders speciaal ontwikkelt voor de verschillende disciplines binnen het vissen met de vaste stok.

 

(bovenstaande van www.matchfishing.nl)

 


Verpa ziet er naar uit , om door deze samenwerking nieuwe en wederom top produkten op de markt te plaatsen . Vraag Uw winkelier om de top voeders van Verpa . Dit jaar worden de witvis lokvoeders weer regelmatig in advertenties aangeprezen , enkele slogan's die daarvoor worden gebruikt :

Nu verkrijgbaar voor ieder , het voer van Peter v/d Willik in je feeder

 

Vaste stok ,match en Bolo , gebruik het voer van Jo Adriolo

 

Met Verpa-Groundbait in het water, nooit een kater