Een geheel nieuwe Boilie van Babarian carp. De Crab-LT .

Gebaseerd op de beste melen en de echte LT-Fishmeal. LT fishmeal ofwel lowtempature vismeel word geproduceerd onder lage tempraturen. Kort uitgelegd: het vocht en de visolie word na het stomen terug gebracht in de vispulp en daarna onder druk en lage tempratuur gedroogd , waardoor amino's en de oplosbare stoffen behouden blijven en er een zeer hoog kwaliteits produkt ontstaat. Tevens heeft Verpa deze LT-fishmeel ook los als ingredieent.

Fieldtesters hebben na anderhalf jaar de juiste flavour gevonden die in deze boilie het best tot zijn recht kwam. De Crabflavour kwam al snel als kanshebber op de lijst en kwam tussen andere flavours die na uitvoerig overleg op de fieldtest lijst kwamen te staan. Echter na fieldtests en de conclusies die werden getrokken door te vissen met eenzelfde boilie met andere flavours over langere tijd kwam de Crab flavour als overtuigend de lijst aanvoeren waar het ging om de hoeveelheid vis , waarmee uiteraard ook de "gewichten"lijst werd gewonnen.

Op  verschillende wateren werden fieldtests gehouden en telkens "won" de samenstelling met de Crabflavour. Ook vissers die van fieldtesters de boilie mee kregen om op hun water te vissen kwamen met zeer opbeurende berichten. Wij bij babarian weten dat ook dat er wederom een Top produkt op de markt word gezet .

Image